Ақ дастархан» тақырыбындағы апталық болып өтті. Мақсаты: Білім алушылардың өз мамандығына деген қызығушылығын оята отырып, бәсекеге қабілетті маман даярлау.
Жоспар бойынша Ернебаева Халила Адилханқызының «Ұннан дайындалған кондитерлік өнімдер технологиясы» пәнінен: тақырыбы «Марципан. Қант мастикасы» тақырыбында ашық сабағы өтті. Өндірістік оқыту шеберілері А.Ю.Илахунова мен Ж.Е.Нурсейт: Тақырыбы: «Қамыр өнімдерін дайындау». «Көкөкністерден дайындалған өнімдер»тақырыбындағы мастер класс өткізді.Апталықты қорытындылау кезінде сөз ДКОЖЖ орынбасары Н.Д.Аманбаевқа берліді. Апталықта белсенділік танытқан білім алушыларға алғысын айтып, марапаттады.
https://zharkentkol.kz/kz/zhanaly-tar/121-tama-tandyrudy-jymdastyru.html#sigFreeId6d74f415ae