Ақ  дастархан» тақырыбындағы апталық  болып  өтті.  Мақсаты:  Білім  алушылардың өз мамандығына  деген  қызығушылығын  оята  отырып, бәсекеге  қабілетті маман  даярлау.

Жоспар бойынша     Ернебаева  Халила  Адилханқызының  «Ұннан дайындалған  кондитерлік  өнімдер  технологиясы»  пәнінен:  тақырыбы «Марципан.  Қант  мастикасы» тақырыбында ашық сабағы өтті. Өндірістік  оқыту  шеберілері  А.Ю.Илахунова  мен  Ж.Е.Нурсейт:  Тақырыбы:  «Қамыр  өнімдерін  дайындау». «Көкөкністерден  дайындалған  өнімдер»тақырыбындағы   мастер  класс  өткізді.Апталықты  қорытындылау  кезінде  сөз   ДКОЖЖ  орынбасары  Н.Д.Аманбаевқа  берліді.   Апталықта  белсенділік танытқан  білім  алушыларға  алғысын айтып,  марапаттады.